POZIVNICA: Međunarodna kiparska i likovna kolonija, večeri poezije i proze “fra Lovro Milanović — Donja Tramošnica 28. do 31. listopada 2021.

POZIVNICA: Međunarodna kiparska i likovna kolonija, večeri poezije i proze “fra Lovro Milanović — Donja Tramošnica 28. do 31. listopada 2021.

Dragi umjetnici!

Kao što se zlo najbolje pobjeđuje ljubavlju i opraštanjem, i kao što se ratne rane najbolje liječe duhovnom i materijalnom obnovom, tako se život obogaćuje i uljepšava likovnom umjetnošću i pisanom riječju.

Sluga Božji, fra Lovro Milanović, prije više od dvjesto godina, svoj mladi život je dao služeći čovjeku, s vjerom u Krista i njegovu pobjedu na križu.

Dragi umjetnici likovne umjetnosti i pisane riječi, pozivamo Vas u Donju Tramošnicu, na obronke Majevice i ravnu Posavinu, kako bismo zajedničkim naporom radili na izgradnji ovoga nama povjerenog svijeta i glasnije progovorili o smislu života, stradanju i patnji te svojim radom, Izložbama progovorili ovom našem vremenu.

Želja nam je. uz Božju pomoć i Vašu suradnju izgraditi u Donjoj Tramošnici „GALERLIU NA OTVORENOM”!

Međunarodna K1PARSKA i LIKOVNA kolonija kao i večeri proze i poezije, imaju za cilj pomoći da fra Lovro Milanović što prije bude proglašen blaženim i svetim!

KOLONIJA I VEČERI POEZIJE, iz opravdanih razloga poćinju 28.10.(četvrtak) u 17 sati i traje do 31.10. Završava sa sv. Misom u 11 sati.
Dobro došli!

Materijal za rad i smještaj, su osigurani kao i nadoknada za putne troškove!

Dobro došli! Mir i svako dobro!

P.S. Svoje prijave šaljite na email joso.orsolic@gmail.com ili tel.: +387 63 342 453